CHIA PUDING

by - augusztus 02, 2017



Sziasztok!

Gondolom már mindenkinél lecsengett a chia pudingos időszak, én viszont csak most nemrég kaptam rá. Egy elég egyszerű receptet hoztam el nektek, ami összesen 3 hozzávalót igényel. Persze, én mindig gyümölccsel eszem, mert úgy szerintem sokkal finomabb.

Először is fogok egy poharat amit kicsit több mint félig megtöltök tejjel. Ezt berakom a mikróba, és felmelegítem. Így megkönnyítve, hogy a magok magukba szívják a tejet. Majd belerakom a magokat is, és egy kis mézet, csak hogy valamivel édesebb legyen. Nagyon fontos, hogy nem szabad a magokat hagyni leülni az aljára, mert akkor nem szívják meg magukat. Megvárom, hogy kihűljön, és ezután egy éjszakára a hűtőbe rakom. Másnapra már ehető lesz. Szerintem málnával és barackkal a legfinomabb.


Ti kóstoltátok már?
Lilla♥

You May Also Like

2 Comments

  1. Szia!
    Ezzel én is így vagyok, csak most jutottam el addig, hogy veszek chia magot, és nagyon szeretem!
    Tetszett a cikk! :)
    Puszi ♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem az egyik legfinomabb desszert. Köszönöm! ❤️

      Törlés