Vlog: Medveotthont látogattunk

by - szeptember 06, 2020

 

Nem is emlékszem már, hogy mennyire régóta vár ez a bejegyzés és a képek arra, hogy egybe kerüljenek és megoszthassam őket veletek. A nagy hajtásban teljesen megfelejtkeztem mindenről, így erről a szuper élményről is.

Még sosem jártam ezelőtt a Veresegyházi Medveotthonban, s már elég régóta érett bennem, hogy jó lenne oda is ellátogatni, így egyik nap fogtuk magunkat, felkerekedtünk és meglátogattuk a medvéket. Az időnk csuda jó volt, nem volt se túl meleg, se túl hideg, az eső viszont elkapott minket a kirándulásunk végén, de én azt sem bánom kifejezetten, bár utána hetekig betegek voltunk.

Mézet nem vittünk és nem is vettünk, így a maci etetés kimaradt, de így is volt program bőven. Felültünk a kis vonatra, ami körbevisz és megmutatja nekünk a macik óriási otthonát. Emellett láthattunk még nagyon sok állatot, amit a videóban meg is mutatom nektek. Ha van kedvetek nézzétek meg ezt a kis vlogot is!



Ti jártatok már itt? Mit gondoltok róla?

You May Also Like

1 Comments

  1. Szuper bejegyzés lett, imádom a Medveotthont,sokkal jobban és hozzáértőbben bánnak az állatokkal szerintem mint a fővárosi állatkertben. Mi minden évben ellátogatunk,most még nem voltunk, tök jó volt végig nézni a vlogodat is róla. ^^ ❤ Lehet jobb is,hogy nem vittetek mézet, mindig jönnek az emberre a méhek, mi inkább gyümölcsöket,zöldségeket szoktunk vinni felkockázva. Hétvégente szokott lenni predátor program,az is nagyon izgalmas.
    Nagyon cuki a hangod amúgy,jó hallgatni. :D

    VálaszTörlés