Webshop Mustra - Zenzero

by - december 01, 2018



Személy szerint én nem igazán szoktam az internetről rendelni. Ha van lehetőségem, akkor inkább el megyek és megnézem, hogy miket is rejtenek az üzletek. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így, ezért gondoltam elindítok egy sorozatot, amelyben bemutatásra kerülne pár ilyen online üzlet, elsősorban a magyar termékek palettáján mozognék.

Ma a Zenzero nevű webshopról lenne szó. Ennek az oldalnak a kitalálója és megalkotója Kern Ági. Ági bohém ékszereket, kiegészítőket árul ásványokból. Emellett az unikornis szeretete is meglátszik az oldalán, sok papír írószer terméket is találtok a Zenzero-n.

ÁGIRÓL:

Ezeket az információkat a Zenzero oldalán találtam. Van egy bemutatkozó menüpont, ahol az oldalról és a megalkotójáról is többet megtudhattok. Most egy kicsit megkönnyítem a dolgotokat és itt is el tudjátok olvasni Ági bemutatkozó szövegét.   


Egy lány, aki szereti a szép dolgokat. Aki akkor érzi csinosnak magát, ha passzol a cipője és a táskája árnyalata, összehangolva a kedvenc karkötőjével, a pólója mintájával és a nyakában himbálódzó medállal. Egy nő, aki szereti jól érezni magát a bőrében, aki imádja végigsimítani az izgalmas textúrájú felületeket.  Egy örökös tervező, aki belelátja a vászonba a táskát, a papírfecnibe a csomagolást, a szétguruló gyöngyökbe a nyakéket, a piacon sorakozó zöldségekbe a gőzölgő ebédet.  Valaki, aki mindig szabad akar lenni, de közben sohasem megbántani másokat. 

AZ OLDAL: 

Véleményem szerint egy nagyon jól megalkotott és könnyen átlátható oldalról van szó. Nagyon egyszerű keresni az felületen, minden témákra van osztva, hogy minél egyszerűbb dolgunk legyen. Láthatjuk milyen újdonságok kerültek fel az oldalra, sőt Ági blogját is szemmel tudjuk követni. Nem csak termékek és a róluk készült képek vannak megosztva a webshopon, hanem minden kristályfajta egy külön leírással rendelkezik, hogy még jobban meggyőződjünk abban, hogy szükségünk van e rá.

ÁRAK: 

Sokak számára a legfontosabb, hogy milyen árkategóriákban vannak a termékek. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok ember találkozott már kínai oldalakon is hasonló ékszerekkel potom áron. Ezekről a termékekről nem tudok nyilatkozni, de valószinűleg nem kristályból, hanem műanyagból készülnek. A Zenzero-n erről szó sincsen. Teljes mértékben megbízható az oldal. A termékeken látszik és érződik is a minőség. 


AKCIÓK: 

A Zenzero-val a vásárlóknak nagyon nagy szerencséjük van. Ági rengeteg akcióval és meglepetéssel készül időről időre. Bármilyen alkalomra találhatunk nőknek és férfiaknak is tökéletes ajándékot. A minőségre sincs kifogás, az eddigi összes vásárolt termékem tökéletes állapotban van a megérkezésük óta is.

KISZÁLLÍTÁS:

Az átvételre két lehetőségünk van. Az egyikkel a Budapestieknek kedveztek, meg azoknak, akik mindenképp leellenőriznék, hogy mit is kapnak. A pontos cím pedig: 1119 Budapest, Csurgói út 15. A épület 2. emelet 13-as ajtó. A vidékiek, mint én magam is, a kiszállítási lehetőséget választhatjuk. A termékek megérkezésének dátuma a választott kiszállítási módtól függ. Öt lehetőség közül választhatunk, melyek megszabják a kiszállítás hosszúságát. Futárszolgálat és DLS csomagpont választásával a feladástól számított másnapon megérkezik a rendelésünk, míg Foxpost és Webox csomagautomaták és Pick pack pont a feladástól számított 3 - 4 napon belül szállítanak. Természetesen lehet egy kis eltérés, de a Zenzero itt a profi munkára vall, ugyanis emailban értesítenek a csomag indulásakor. 


 GARANCIA: 

Nem sok webshop él ezzel a lehetőséggel, de itt erre is láthatunk példát. Két hét áll rendelkezésünkre, hogy visszaküldjük a terméket bármi probléma is van vele. Igen, még akkor is, ha csak szimplán nem tetszik nekünk.

BLOGGEREKNEK:

Ahogy én látom, a Zenzero nagyon nyitott a bloggerek felé, de persze megkértem őket, hogy mondjanak pár szót az együttműködéseikről. Jelenleg esetlegesek az kollaborációik, ha akadnak jó ötletek abban szívesen részt vesznek, de leginkább a hagyományos hirdetésekre koncentrálnak, hisz azoknak kiszámíthatóbb az eredménye.

SOCIAL MEDIA: 

Több oldalon is jelen vannak, köztük az instagram-on, facebook-on és még youtube csatornát is birtokolnak. Ha nem szeretnétek semmiféle akcióról lemaradni, akkor bátran kövessétek őket! 


Remélem tudtam nektek egy kicsit segíteni, tudtalak biztosítani arról, hogy ez egy biztonságos oldal és megéri tőlük rendelni. Megsúgom, egy nyereményjátékkal is készülök majd nektek, de arról majd a következő posztban. Addig is jó nézelődést a Zenzero-n!

Az instagramomon pedig egy Zenzero által támogatott nyereményjátékon vehettek részt, a facebookon pedig dupla esélyért jelentkezhettek!
Lilla♥  

You May Also Like

0 Comments